27.09.2011

When in Brussels - make chocolate!

På vår Brussel tur med jobben besøkte vi en sjokoladefabrikk. Vi fikk høre om historien til sjokoladen fra kakaobønne til ferdig produkt, fikk lov til å lage sjokolade (både trøfler og melkepletter), smake og selvfølgelig kjøpe. Og vi fikk champagne! Finnes det en bedre kombinasjon her i verden?!

Vibbis i full sjokolade-action:




For å senke temperaturen på sjokoladen, før vi skulle "jobbe" med den, blir den altså smurt utover bordet. Do not try this at home : )



Sjoklade i alle former og fasonger. Legg merke til foran hver sjokoladesmak er det en liten hylle hvor man kan gå å smake på alle sjokoladene. I was in heaven!






Sjokolade-bake-outfit:


Sjekk denne komboen : )


Dette ble med meg hjem; sjokolademousse, sjokoladebiter til å ha i cookies og en vanlig melkesjokolade. Nam!