15.09.2010

Oppdatering oppussing!

Joda, jeg bor fortsatt hjemme hos mamma og pappa. Oppsussingen vi trodde skulle ta 2 uker, har tatt 4 - og nå begynner jeg å bli litt lei av å bo i bag på pikerommet.

Vi har sparklet glasfiberstrie (du vet, den deilige fiskebensvarianten!), grunnet, malt, tapetsert (tapeten falt ned fordi limet løsnet glasfiberstien bak, så vi måtte rive alt, kjøpe ny tapet og tapetsere på nytt), malt lister, malt vinduer og malt dører (alle dørene hadde plater på seg og når vi tok av disse viste det seg at vi hadde de fineste gamle dørene i leliligheten : )

Videre har vi revet kjøkken, montert nytt kjøken, lagt nytt gulv på kjøkkenet, revet taket i gangen, satt opp nytt tak i gangen, skiftet det elektriske anlegget, slipt og lakket gulvet (med litt hvitmaling i lakken), skiftet alle innvendige dørhåndtak....puh!

Kanskje ikke så rart at denne prosessen har tatt 4 uker. Men nå ser vi endelig lys i tunnelen og vi kan flytte inn til helgen. Jippi!!!! Jeg gleder meg sånn. Ikke bare til å flytte inn i en nyoppusset leilighet, men også til innredningen. Vi har allerede kjøpt lamper, tepper, dørmatte, lykter, skjenk, ørelappstol, liftgardiner etc etc. Blir gøy når alt er på plass og ikke presset inn i bodene.

Så hvis noen lurer på åpningstidene på Maxbo, snarveiene inne på IKEA, lampeutvalget på Skeidar, teppeutvalget på Living eller kjørebeskrivese til Bohus - bare ta kontakt : )

Her er noen bilder fra prosessen:

Av med glasfiberstrie

Hjelp, vi har et hull i veggen

Taket rives

Fin gammel dør i ny drakt

Gammelt kjøkken rives

Nytt kjøkken på plass fra Norema



Ny tapet fra Laura Ashley

Denne er på min ønskeliste!

Skjenk kjøpt på Living

Lampe fra Lampemagasinet