12.02.2011

ZO - Obagi!

Obagi forynger huden ved å stimulere til fornyet produksjon av kollagen og elastin. Det vil si at hudens kvalitet og elastisitet forbedres, og at den naturlige aldringsprosessen reduseres. I tillegg åpnes tilstoppede porer, og blodsirkulasjonen og væskebalansen forbedres. Obagi hjelper deg dersom du har problemer med:

* Rynker og fine linjer
* Redusert spenst og elastisitet
* Store porer
* Kviser og arr
* Ujevn og grå hudtone
* Ujevn hudoverflate
* Solskadet hud


ZO Skin Health
Innovatør, vitenskapsmann og hudlege – Dr. Zein Obagi (derav ZO) anses som en av verdens fremste eksperter på hudforbedring. For 20 år siden var han en pioner innen hudhelse, og utviklet et medisinsk kremprogram som forbedret aldrende hud.

Nå har han gjort det igjen med ZO Skin Health - et kremprogram basert på resultatorientert teknologi som går forbi tradisjonelle hudkremer.

ZO Skin Health er en serie produkter som jobber innenfra og ut med å aktivere og stimulere hudcellene til å ernære, reparere og fornye seg selv. Resultatet blir en hud som både ser og oppfører seg merkbart sunnere og friskere.

Face It salongene selger Obagi og ZO serien, og har akkurat nå et introduksjonstilbud på Obagi ZO Peel til kr 990,- (ordinær pris 1400,-)