31.05.2011

Duft av sommer!

Sommerduftene er her - fristende som alltid! Lette og friske dufter med sprudlende farger og nye flakonger. Så da er det bare å løpe til Tax Free hyllene!

MARC JACOBS SPLASH COLLECTION
Friske farger og freshe dufter i lekkert og enkelt design. Som deilige coctails på en varm sommerdag, kommer duftene i tre "smaker" - Tranebær, Ingefær og Curacao.

Splash Cranberry er en frisk og krispy sitrusblanding med dufter av Vivendel, Tranebær og Iset musk. Splash Ginger har en Asiatisk touch, deilige kontraster, “Hot og Spicy” samtidig som den er avkjølende og forfriskende. Med dufter av Ingefær, Geranium og Sandeltre. Splash Curacao fanger det eksotiske og tropiske ved sommeren, med en lett, myk og luksuriøs duft med noter av blodappelsin, pære og hvit mose. 300 ml kr 585.


ESCADA TAJ SUNSET
Som nummer 19 i rekken av Escadas suksessfulle historie av sommerdufter, handler Taj Sunset om det idylliske øyeblikket ved å danse barføtt på en billedskjønn strand i Goa. Mango, blodappelsin, bringebær, kokosnøttkrem og musk gjør sommerduften uimotståelig! Edt 30 ml kr 355.


VIKTOR&ROLF LA VIE EN ROSE
Freidig viser duften frem lystige farger på den knallrosa boksen. Flowebomb La Vie En Rose blomstrer frem fra en flaske inspirert av en granat. Den uttrykker den vakre kompleksiteten til en vidunderlig nektar i ømt graderte toner av gjennomsiktig rosa, fra dyp bringebærrød til en myk, søt mandelfarge.

Slik er symfonien av lette og friske variasjoner satt sammen i denne fantastiske designerduften. Og med Victor & Rolf sin håndskrevne dedikasjon på boksen blir duften mer personlig. Edt 50 ml kr 580


JEAN PAUL GAULTIER
Classique Eau d'ete Summer inneholder dufter av rose, appelsinblomst, jasmin, ylang ylang, vanilje og musk. Kr 525.

Le Male Stimulating Summer dufter av lavendel, mint, vanilje, musk og trenoter. Kr 495.


ISSEY MIYAKE
L'Eau d'Issey Summer er sprudlende og frisk med rose- og pærevann, samt duft av peoner. Kr 525.

L'Eau d'Issey Pour Homme Summer gir energi med noter av sitrus, vetiver og amber. Kr 495.


CACHAREL NOA OG AMOR AMOR
Rene, friske og fristende er ord som karakterisere sommerduftene Noa og Amor Amor. Noa Summer er lett og frisk og dufter av blandt annet peon og hvite blomster kan nytes. Kr 405.

Amor Amor Summer er også lett og frisk, men en anelse søtere, med deilige dufter av blandt annet rose og frukter. Kr 305.