03.01.2011

VINN - Nutriganics Skincare!

Jeg feirer det nye året med en konkurranse der du kan vinne både dag- og nattkrem fra den økologiske hudpleieserien til The Body Shop; Nutriganics Skincare.

Serien skal gi deg en jevn og revitalisert hud, og alle ingrediensene er av høy kvalitet.


Nutriganics Smoothing Day Cream
Denne dagkremen er ideell for hud som ser sliten og tørr ut fordi den gir fuktighet med langvarig effekt uten at huden føles fet etter bruk. Rik på økologiske ingredienser som er spesielt utvalgt fordi de bidrar til å forbedrer hudens elastisitet. Dagkremen inneholder en kombinasjon av økologiske ingredienser med kraftige hudpleiende egenskaper: økologisk bassiasolje fra Solidarisk Handel i Brasil jevner og revitaliserer, økologisk kaldpresset virgin kokosolje fra Solidarisk Handel på Samoa fukter og mykner, mens økologisk olivenolje fra Solidarisk Handel i Italia fukter huden effektivt. Inneholder en kombinasjon av økologiske røde druer, hylleblomst og plantain som bidrar til å forbedre hudens tone og tekstur. Beskyttende økologisk buddleja og timian fra Sveits, begge kjent for åvære rike på antioksidanter inngår også i dagkremen.

Nutriganics Smoothing Night Cream
Denne fyldige nattkremen pleier og revitaliserer huden i løpet av natten. Kremen gir huden fuktighet som varer, og som hjelper til med å mykne huden og de første alderstegnene. Sammen med Nutriganics Smoothing Day Cream blir hudpleien komplett, nattkremen inneholder den samme effektive kombinasjonen av økologiske ingredienser, spesielt utvalgt for å gjøre huden mykere og mer smidig.



Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en koselig kommentar på dette innlegget.
Lykke til!