14.08.2010

New shops in Oslo


I oktober skal Eger på Karl Johan utvides med 750 kvadratmeter, og luksusmerkene Marc Jacobs og Jimmy Choo vil komme for salg.

I tillegg til Topshops planlagte butikk på 2200 kvm som åpner våren 2011 i Karl Johans gate 12, er det mange svenske butikker som har siktet seg inn på området. En av dem er Acne, som har vært etablert i Oslo i flere år. Nå kommer deres tredje butikk i Oslo i Øvre Slottsgate på 200 kvadratmeter, lik butikken Acne som åpnet i Underhaugsveien på Majorstuen, i desember i fjor.

Filippa K, som fra før har egne butikker i Skovveien og Olaf Schous vei, vil også etablere seg i et stort lokale i nærheten av Karl Johan.

I mai åpnet de svenske kjedene Monki og Weekday butikk på Karl Johan. Snart får de selskap av en svensk ungdomskjede til i området, når Mq åpner butikk i Grensen i september. Butikken, som fører merker som Fred Perry, Bjørn Borg, Lyle&Scott og Calvin Klein, har allerede etablert seg stort i Sverige med over hundre butikker. Dette blir kjedens første butikk i Norge.

Også i Tatler bygget i Bogstadveien vil vi snart få tre inn i en 4 etagers moteopplevelse med H&M!

Jeg gleder meg!